Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah keçi sürüsü görmek

Rüyada siyah keçi sürüsü görmek

Rüyada siyah keçi sürüsü görmek manevi açıdan da gönül ferahlığı yaşayacağına, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, sıkıntılarının son bulacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına,  hayır duaları alacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, onları rahat ettireceğine, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine, daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine inanılır.

Rüyada siyah keçi sürüsü gördüyseniz:

  • Bozuk gıda maddeleri yüzünden hastalanmaya açıksınız.

Rüyada siyah keçi sürüsü görmek kişinin bundan zarar göreceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, büyük başarılar kazanacağına, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine delalet eder.

Rüyada keçi sürüsü otlatmak değişen şartlara hızlı bir şekilde ayak uydurulacağına, ancak bu durumlardan kurtulmak için çok doğru kararlar vermesi gerektiğine ve sadece bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, eline büyük paralar geçeceğine ve önemli yatırımlar yapıp, dünyevi hayatını garanti altına alacağına yorulmaktadır.

Rüyada sürüyle keçi görmek mal sahibi olacağına, parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına, yıllardan beri biriktirdiği parayla edindiği tecrübeyle girdiği işi deyim yerindeyse zirveye çıkaracağına tabir olunur.

Rüyada keçi ve koyun sürüsü görmek yeni iş teklifleri alacağına, gitmediği yerlere gideceğine, manevi olarak hasar alınacağına, meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine yorulur.

Rüyada koyun keçi sürüsü görmek işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, kötü olaylar ile karşılaşacağına, içini açmaya karar vereceğine ve bunun için karşısına güzel olanaklar çıkacağına alamet eder.

Rüyada boynuzlu keçi sürüsü görmek sıkıntıya düşeceğine, bugüne kadar gözünün önünde olduğu halde görmediği ikiyüzlü insanların varlığını öğreneceğine, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine işaret eder.

Rüyada koyun ve keçi sürüsü görmek zafer elde edileceğine, sorunlarının çözümünde destek olacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına yorulur.

Rüyada sürü keçi görmek bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine, gülüp eğleneceğine, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments