Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah ve beyaz etek görmek

Rüyada siyah ve beyaz etek görmek

Rüyada siyah ve beyaz etek görmek kazancın artacağına, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, onlar gibi davranıp, mal ve para sahibi olacağına, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, güzel evlatlar yetiştireceğine, işlerini büyüteceğine, ticaret hayatını ilerleteceğine, yetki sahibi olacağına, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah ve beyaz etek gördüyseniz:

  • Kalabalık içinde son derece ölçülü olmanız gerekiyor.

Rüyada siyah beyaz etek giymek borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına, tatsızlıkların ortadan kalkacağına, çalışkanlık ve disiplinle birlikte iman gücüyle de hareket eden rüya sahibinin asla dara düşmeyeceğine delalet eder.

Rüyada siyah beyaz etek görmek evinden neşenin ve eğlencenin eksik olmayacağına, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah ve beyaz etek görmek hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, takdir toplayacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine işaret eder.

Rüyada siyah uzun etek giymek rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, sorunların biteceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına delalettir.

Rüyada siyah etek giymek kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, malvarlığının çok daha artacağına, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, üzüntülerinin sona ereceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah etek görmek uzun bir süre zorluk çekileceğine, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, helal olan yollardan da geniş rızık ve zenginlik elde edeceğine, uzun zamandan beri çok istediği şeylere kısa sürede kavuşacağına inanılır.

Rüyada siyah kısa etek görmek hayat mücadelesini yalnız vereceğine, mutluluk bulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada uzun siyah etek giymek hayırlı kişiler ile tanışıp bu kişiler sayesinde çok daha büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve yaptığı işlerin sonunda çok mutlu olacağına, iyi bir yer edinerek adından sıklıkla söz ettireceğine, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments