Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah etek görmek

Rüyada siyah etek görmek

Rüyada siyah etek görmek varolan sıkıntıların yerini mutluluğa ve sevince bırakacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, elinde bulunan imkânları yardıma muhtaç olan insanlar için kullanacağına, maddi ve manevi sıkıntıların yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, durumun değişmesine, gülmeye hasret kalacağına, gözyaşının kuruyacağına, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine, ev sahibi olunacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah etek gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı, iş hayatınızı veya sağlığınızı ilgilendiren konularda bazı gerçekler açığa çıkabilir.

Rüyada siyah uzun etek görmek zorlukların kolayca aşılacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine, neşeleneceğine, iş dünyası içerisinde çok büyük prestij kazanacağına inanılır.

Rüyada siyah etek giymek işlerinin günden güne açılacağına ve son zamanlarda yaşadığı kötü olayların düzeleceğine, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah ve beyaz etek görmek işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, yaşayacağınız olumsuz gelişmeler nedeni ile neşenizin kaçacağına ve moralinizin bozulacağına, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine ve bundan sonrasının çorap söküğü gibi geleceğine ve kişinin eski gücüne, inancına, kudretine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına delalet eder.

Rüyada siyah kısa etek görmek olaylı günler geçireceğine, fesatlıklar içinde kalınacağına, verilen emeklerin karşılığının alınacağına işaret eder.

Rüyada siyah kısa etek giymek kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, hayatının da zorlaşacağına, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, gülmek suretiyle şifa bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kısa siyah etek görmek ticarette yol katedeceğine, rızkının kesileceğine, güzel günlerinin geride kalacağına, yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine alamet eder.

Rüyada siyah etek dikmek sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah etek vermek kendisini aşan işlere kalkışacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, uzlaşmaz bir tavır içinde olunması yüzünden fırsatların kişiden uzaklaşacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments