Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah beyaz etek görmek

Rüyada siyah beyaz etek görmek

Rüyada siyah beyaz etek görmek yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına ya da arkadaşlarıyla daha önce hiç gitmediği bir mekâna gideceğine, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine ve çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarını ve sorunlarını yakın bir zamanda atlatacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah beyaz etek gördüyseniz:

  • Direksiyona hakim olmakta fayda var.

Rüyada siyah beyaz etek görmek hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, rahat şekilde geçineceğine, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, maddi zarara gireceğine işarettir.

Rüyada siyah ve beyaz etek görmek ödeme güçlü çekeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine işarettir.

Rüyada siyah beyaz etek giymek zor bir durumun üstesinden gelineceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, sorunların yakın zaman içinde son bulacağına işarettir.

Rüyada siyah renk etek görmek rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına rivayet eder.

Rüyada uzun siyah etek giymek mutluluğu ve huzuru tatmayı nasip edeceğine, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, işte de mutlu olunacağına delalet eder.

Rüyada kısa siyah etek görmek sorunu kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine tabir olunur.

Rüyada yeni siyah etek giymek ayıplı yolara sapacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine inanılır.

Rüyada uzun siyah etek görmek ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, hayatının tatlılık, hoşluk, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, elinin darlıktan kurtulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments