Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah beyaz etek giymek

Rüyada siyah beyaz etek giymek

Rüyada siyah beyaz etek giymek işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, insanlara koşulsuz güveninin neticesinde zarar ziyana uğrayacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, psikolojiyi etkileyecek bir olay yaşanacağına, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine işaret eder.

Rüyada siyah beyaz etek giymek gördüyseniz:

  • Geçmişte sağlığınızı veya iş hayatınızı ilgilendiren bir konu tekrar yüzünü gösterebilir.

Rüyada siyah beyaz etek giymek yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek ile çok büyük başarılar kazanacağına, hayırlı bir kısmet ile çok güzel bir evliliğe adım atacağına işarettir.

Rüyada uzun siyah etek giymek ancak yakın bir zamanda karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar kazanacağına, başarıya giden yolların önünde bazı engeller olacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine delalettir.

Rüyada siyah kısa etek giymek kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, aile içinde her şeyin yolunda olacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına yorulur.

Rüyada siyah etek giydiğini görmek huzura erileceğine, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına rivayet eder.

Rüyada kısa siyah etek giymek hayallerini sürekli erteleyeceğine, zarar göreceğine, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine alamet eder.

Rüyada yeni siyah etek giymek üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına ve tüm dertlerinin biteceğine, hiçbir şeyin dozunu kaçırmayacağına, moralinin, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına işaret eder.

Rüyada siyah etek ceket giymek eşe dosta yardım edileceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, ferah bir hayat yaşarken bir anda dara düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah mini etek giymek kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına, verdiği emeklerin heba olacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments