Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah etek giymek

Rüyada siyah etek giymek

Rüyada siyah etek giymek bir sebeple hâkim karşısına çıkma gibi durumlar yaşanacağına, sabırlı olup, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine, işini layığı ile yerine getireceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına, yaşam standartlarının artacağına, ferahlayacağına, esenleyeceğine, bir arkadaşlığınızın iyi bir dostluğa dönüşmesine, ardından yeni bir iş bulunacağına, yaşanacak hastalıklara ve diğer sorunlara birlikte göğüs gereceklerine ve aşk dolu olan kalplerinin bir ömür boyu sadece birbirleri için atacağına rivayet eder.

Rüyada siyah etek giymek gördüyseniz:

  • Başkalarına yardım gerektiren olaylarda beklenmedik durumlar oluşabilir.

Rüyada yeni siyah etek giymek ofisteki ağız tadının kaçacağına, de amaçlarına ulaşma mutluluğuna nail olacağına, işinin yoluna gireceğine tabir olunur.

Rüyada siyah kısa etek giymek iflasın eşiğine geleceğine, hayatının bir anda allak bullak olacağına, bilgi sahibi olunmayan bir işi çabucak kavrayarak hemen kendisini gösterecek olan rüya sahibinin alkışlanacak işler yapacağına, elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine işaret eder.

Rüyada siyah uzun etek giymek elin bollaşacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, isteklerinin, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada kısa siyah etek giymek kendisini baştan çıkarmak isteyen veya kötü yola düşürmeye çalışan kimselerin tuzağına düşmeyerek, her an Allah’a sığınıp, onun istediği yoldan gideceğine, huzuru kaçıran durumların ortadan kalkacağına, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına işarettir.

Rüyada siyah beyaz etek giymek büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, ailesinde huzurun egemen olduğuna ve kişinin ilim, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına, işinin gücünün rast gitmesi sayesinde kazancının çoğalacağına işarettir.

Rüyada siyah mini etek giymek kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uzun siyah etek giymek iş yerinde en gözde personel ya da memur olacağına, moralinin, keyfinin yerine geleceğine, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına delalet eder.

Rüyada siyah etek giydiğini görmek huzurlu bir insan olacağına, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, iş yerinde sürekli huzursuzluk çıkardığı için ikaz alacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments