Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah kısa etek görmek

Rüyada siyah kısa etek görmek

Rüyada siyah kısa etek görmek sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, hayatı boyunca hep başarılı olacağına, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, tüm malını ve parasını sadece kendisi için harcayacağına, sıkıntılarınızın bir müddet daha devam edeceğine, ortağından ayrılacağına veya çalıştığı iş yerinde hakkında çıkan dedikodular yüzünden yüzünün yere düşeceğine, tüm kazanç kapılarının, şansının ve kısmetinin de açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah kısa etek gördüyseniz:

  • Tahmin edilmesi zor durumların sinirlerinizi bozmasına izin vermemelisiniz.

Rüyada kısa siyah etek görmek haramdan ve zinadan uzak duracağına, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına tabir olunur.

Rüyada siyah kısa etek görmek her şeyin ters gideceğine ve uzunca bir dönem rüyayı gören kişinin kendisini toparlayamayacağına, mütevaziliğini asla elden bırakmayacağına, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına yorulur.

Rüyada siyah kısa etek giymek taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, zor günlerin uzaklaşacağına, büyük sorunlar yaşayacağına delalettir.

Rüyada kısa siyah etek giymek eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, işlerin yeni kapılar açacağına, hayata karşı cesaretini kıracağına delalet etmektedir.

Rüyada kısa etek görmek hayal gibi bir hayat yaşayacağına, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kısa etek giymek eğleneceğine, ele geçen kazancın azalacağına, yaşadığı hayatın ve Allah’ın kendisine sunduklarının farkında olarak her gün şükrü eda edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı kısa etek görmek hasretliğin biteceğine, ters giden bazı durumların düzeltileceğine, en büyük hayalinin gerçekleşeceğine ve hayata yeni bir başlangıç yapacağına işarettir.

Rüyada kısa beyaz etek görmek hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, iyi evlilikler yapmaya, evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments