Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah van kedisi görmek

Rüyada siyah van kedisi görmek

Rüyada siyah van kedisi görmek insanların dikkatini kendi üzerine toplamak ve egosunu tatmin etmek içi bunu ulu orta her yerde, olur olmadık anlarda beyan edeceğine, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına, iş hayatında yaşanan rekabetlerden büyük başarılar ile çıkılacağına, başını borçlardan kaldıramayacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine yorulur.

Rüyada siyah van kedisi gördüyseniz:

  • İş birliklerinizi, ilişkilerinizi veya ortaklıklarınızı geliştirmek için çaba sarf edebilirsiniz.

Rüyada ölü siyah kedi görmek sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, rahat bir dönem yaşanacağına, işinde büyük başarılar alacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine delalettir.

Rüyada siyah büyük kedi görmek hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, dileklerinin de kabul olacağına inanılır.

Rüyada siyah kedinin ısırdığını görmek ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, zarar gören insanlara yardım edeceğine ve dolandırıcı kişiye bela okuyacağına, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına delalet eder.

Rüyada siyah kedi ölüsü görmek işlerinin bozulacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, yurtdışına gidileceğine, bu sayede birçok yeni bağlantı kurulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kedi siyah görmek güzel zamanlar geçireceğine, yeni kişilerle tanışacağına, sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına alamet eder.

Rüyada siyah ev kedisi görmek sorunların çözüm bulacağına, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, sevgilinizin sizin hoşunuza gidecek şeyler yapacağına, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine delalet etmektedir.

Rüyada evinde siyah kedi görmek vicdan azabı yaşayarak çok kötü durumlara düşüleceğine, çalışkanlık ve disiplinle birlikte iman gücüyle de hareket eden rüya sahibinin asla dara düşmeyeceğine, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına işaret eder.

Rüyada siyah ve beyaz kedi görmek yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments