Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü siyah kedi görmek

Rüyada ölü siyah kedi görmek

Rüyada ölü siyah kedi görmek çalışan kişiler için iş değişikliği yapılacağına, onun tarafından haksızlığa ya da iftiraya uğrayacağına, tanıdığınız birinin eli ve diliyle insanları rahatsız ettiğine, imrenilecek bir ev yaşantısının olacağına, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, kişinin daha çok kazanacağına, dünya malı elde edeceğine, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölü siyah kedi gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerinize çeki düzen verebilirsiniz.

Rüyada ölü siyah kedi görmek maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah kedi ölüsü görmek ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, ticari anlamda yön değiştireceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına yorulur.

Rüyada siyah kediden korkmak seçeceği eşin ailesiyle de iyi geçineceğine, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, özellikle İslamiyet ve tasavvufla ilgilenerek kendisini üzen durumlara karşı bakış açısını değiştireceğine işaret eder.

Rüyada siyah kediyi öldürmek rahat bir hayata adım atılacağına, rüya sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına ve bu nedenle de kişinin zarar edeceği işlere sürüklenerek, girdiği işleri kaybedeceğine, rızkının genişleyeceğine ve sıkıntılarının son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah beyaz renkli kedi görmek başarısının artacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine, ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden rüya sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına delalettir.

Rüyada siyah bir kedi görmek çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, ortağının başka kimselerle iş çevireceğine ve büyük can sıkıntısı yaşayacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah şişman kedi görmek sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine inanılır.

Rüyada siyah kedi görmek isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, artık kötü günler yaşamayacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, zihninin gereksiz ve anlamsız fikirlerden arınacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments