Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah kedi ölüsü görmek

Rüyada siyah kedi ölüsü görmek

Rüyada siyah kedi ölüsü görmek rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, nefsini terbiye etmeyi başaracağına, manevi olarak iyi bir psikolojiye gelineceğine, büyük kazanç elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, başarılarını arttıracağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine, işlerinin duracağına, Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine alamet eder.

Rüyada siyah kedi ölüsü gördüyseniz:

  • Kulaktan dolma bilgilere dayalı kişisel veya işle ilgili değişiklikler yapmak doğru olmayabilir.

Rüyada siyah kedi ölüsü görmek sevimsiz bir kişi ile kurulmuş bir ortaklıkta zor zamanlar yaşanacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına delalettir.

Rüyada ölü siyah kedi görmek hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, böylece yüzünün güleceğine delalettir.

Rüyada siyah ve gri kedi görmek herkese eşit mesafede durup, eşit davranılacağına, eski hayatını geride bırakıp, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine delalettir.

Rüyada siyah yeşil gözlü kedi görmek büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, verimliliğinin artacağına tabir olunur.

Rüyada siyah kedi ve fare görmek yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına ve bu dönem içerisinde sık sık kavga edeceğine, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada iki siyah kedi görmek karlı ortaklıklara gireceğine, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına inanılır.

Rüyada siyah kedi beslemek kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada evde siyah kedi görmek yapacağı bu büyük hatadan dönmek yerine inatçı bir tutumla devam ederek gelecekte büyük mutsuzluklara neden olacak adımlar atacağına, işlerin bir anda yoluna gireceğine, hayatını kazanırken keyif alacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments