Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah kedinin ısırdığını görmek

Rüyada siyah kedinin ısırdığını görmek

Rüyada siyah kedinin ısırdığını görmek kişinin kalbini titreten, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, sevdiğinizle hoşça vakit geçirmeye, para konusunda da ciddi kayıplar yaşayacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, rüya sahibinin hayatının kolaylaşacağına, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, yeni, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, gözyaşının dineceğine, sevilen birinin başına gelen felaketlerden dolayı psikolojik olarak çok etkileneceğine tabir olunur.

Rüyada siyah kedinin ısırdığını gördüyseniz:

  • Genel yargıları onların konrtolüne bırakmalısınız.

Rüyada siyah kedinin ısırdığını görmek sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, mutsuz ve moralsiz olacağına, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kedinin parmağını ısırdığını görmek bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, hayırlı olarak başlayan bir çalışmanın kötü bir şekilde ve geride yüklü miktarda borç bırakarak biteceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına delalet eder.

Rüyada kedinin seni ısırdığını görmek ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına inanılır.

Rüyada kedi yavrusunun ısırdığını görmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, zorlukların, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine, çok büyük ve güzel çalışmalar ortaya koyup büyük başarılar kazanılacağına, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına alamet eder.

Rüyada köpeğin kediyi ısırdığını görmek bir süre belini doğrultamayacağına, dertlerin ve sorunların biteceğine, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sarı kedinin ısırdığını görmek güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, iş hayatındaki bu güzel gelişmelerin aile hayatına da yansıyacağına yorulur.

Rüyada kedinin parmak ısırdığını görmek alınacak iş tekliflerini değerlendirerek başka sektörlerde de aynı başarılı çalışmaları yineleyeceğine, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, huzursuz ve mutsuz günlerin geride kalacağına inanılır.

Rüyada ayağını kedi ısırmak insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine, kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments