Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedi siyah görmek

Rüyada kedi siyah görmek

Rüyada kedi siyah görmek kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, iş hayatında maddi zarara uğranacağına, kurulacak bir ortaklık ile çok sevinçli ve mutluluk dolu bir yola girileceğine, kalbini temiz tuttuğu müddetçe huzurunun bozulmayacağına, hoş muhabbette olacağına, kızına daima sahip çıkacağına, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, eline yüklü miktarda para geçeceğine ve mal ve mülk sahibi olarak hiç olmadığı kadar rahat bir hayata kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kedi siyah gördüyseniz:

  • Evinizde bazı küçük sorunlar olabilir.

Rüyada hamile siyah kedi görmek ağız tadı ile yaşanacağına, insanlarla iç içe olacağına, nefsini terbiye etmeyi başaracağına inanılır.

Rüyada siyah kedinin saldırdığını görmek elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, yersiz yere suçlanacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine yorulur.

Rüyada siyah şişman kedi görmek özgüveninde artış yaşanacağına, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine delalettir.

Rüyada beyaz ve siyah kedi görmek kişinin bir süre zorluk çekeceğine, dayanışma, barış ve sevgi ortamında bulunacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına delalettir.

Rüyada iki siyah kedi görmek hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, kendisini yoran ve üzen durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulup hayırlı kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah kedi yavrusu görmek hayata yapacağı başlangıcı en sağlam hale getirmek için aile desteğini de alacağına, işinde verimsiz olacağına, ekmek kapılarının kapanacağına, gelirin tükeneceğine işarettir.

Rüyada konuşan siyah kedi görmek emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, ayrı kaldıklarına kavuşacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine delalet eder.

Rüyada siyah kediyi kovalamak kudretinin yerine geleceğine, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, atılan adımların yakın zaman içinde zarar getireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments