Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah ev kedisi görmek

Rüyada siyah ev kedisi görmek

Rüyada siyah ev kedisi görmek eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, maddi açıdan çok zorlanılacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, özellikle günahtan uzak durmak konusunda dirayet göstererek, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, başarıya ve zafere doymayacağına, güvenilirliği sayesinde iş hayatında da zorluk çekmeyeceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah ev kedisi gördüyseniz:

  • Bazı konularda ilerlemenizi sağlayacak türlü parlak fikirleriniz olabilir.

Rüyada evde siyah kedi görmek elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine ve yaptığı her çalışmanın hem kendisine hem etrafındaki insanlara çok büyük fayda sağlayacağına, sabrederek hareket edilmesi halinde ilerleyen zamanlarda maddi olarak daha rahat olunabileceğine, sevindirici olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah ev kedisi görmek işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına, sözleri tutulacağına, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına delalettir.

Rüyada siyah kedinin eve girdiğini görmek hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine, büyük bir ferahlık yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah yavru kediler görmek sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, mal veya dünyalığına gelecek zarara rivayet etmektedir.

Rüyada siyah renkli kedi görmek kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine alamet eder.

Rüyada iki siyah kedi görmek karşısına çıkan şansları iyi kullanamayacağına, kıdem atlayacağına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz ve siyah kedi görmek işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hayatında çok yeni ve çok güzel olaylar meydana geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah kedi tarafından kovalanmak çevresinde yaşanan ve kendisinin o ana kadar farkında olmadığı bir takım şeylerin ayyuka çıkacağına, fena insanlar ile bazı sorunlar yaşanacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, kişinin isteklerine nail olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments