Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pembe taşlı kolye takmak

Rüyada pembe taşlı kolye takmak

Rüyada pembe taşlı kolye takmak hep yerinde sayacağına, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, hayatının düzene gireceğine, ticaretinin açılacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine, yeni işlere gireceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, istediği noktalara geleceğine ve planladığı kariyeri yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada pembe taşlı kolye takmak gördüyseniz:

  • Sevdiğinizle birlikte katılacağınız toplantılarda güzel anlar geçirecek, fikirlerinizi arkadaşlarınızla paylaşacaksınız.

Rüyada pembe taşlı kolye takmak çok kıskanacağı bir kişi olacağına, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına delalet eder.

Rüyada pembe kolye takmak yaşanan güzel olayların çok geride kalacağına, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına, maddi durumunuz kötüyse kısmetlerinizin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada pembe taşlı kolye görmek sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, aile içinde geçiminin zorlaşacağına, yeni bir yol çizileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah taşlı kolye takmak tövbelerinin ve dualarının da kabul olacağına, kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, hasta kimselerin şifa bulması ve eski güçlerine kavuşmasına, beklenen mirasın alınacağına tabir olunur.

Rüyada taşlı kolye takmak iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada taş kolye takmak rakiplerden gelecek her türlü kötülük için önlem alınacağına, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada pembe taşlı yüzük takmak içindeki huzursuzluktan kurtulacağına, ailenin büyüyeceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine alamet eder.

Rüyada pembe kolye görmek bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, yeni arkadaşlıklar kuracağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments