Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taşlı kolye takmak

Rüyada taşlı kolye takmak

Rüyada taşlı kolye takmak karısı şile arasının çok iyi olacağına, kendisi ile aynı sorunlarla uğraşan bir kişiden feyz alacağına, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, güzel fırsatların elde edileceğine, yardıma muhtaç olan kişilere yardım etmek için çaba göstereceğine ve zorlukları yenmeleri için destek olacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, zor zamanlar geçirileceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine rivayet eder.

Rüyada taşlı kolye takmak gördüyseniz:

  • Teknolojik anlamda da zamansızlık nedeniyle öğrenme veya pratik yapma sıkıntısı yaşanabilir.

Rüyada taşlı kolye takmak daha sonra işi çok iyi bir şekilde öğrenip çok kolay ve kazançlı şekilde projeler üreteceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine işaret eder.

Rüyada pembe taşlı kolye takmak kazancının çoğalacağına ve rızkının genişleyeceğine, mevcut işinden daha iyi koşullarda başka iş imkanları bulacağına, atılan adımların çok iyi bir gelecek sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah taşlı kolye takmak keyif ve neşe içinde yaşayacağına, maddi olarak zor bir döneme girileceğine, yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada taş kolye takmak gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine, yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına tabir olunur.

Rüyada sedef kolye takmak hayatındaki en önemli ve en temel sorunun aşmış olacağına, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, özellikle daha çok gelir getiren bir işe sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada kırmızı kolye takmak yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, kavgasız, gürültüsüz, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına işarettir.

Rüyada büyük altın kolye takmak aslında çok mütevazı hayalleri olmasına rağmen kendisine mucize gibi gelecek olumlu gelişmeler yaşayacağına, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, kişinin uzak şehirlere ya da ülkelere gidip bir süre sonra oralarda yaşama kararı alacağına alamet eder.

Rüyada hac kolyesi takmak hep hayalini kurup onun için çabaladığı mutlu hayatı yakalayacağına ve huzurlu günler geçireceğine, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments