Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah taşlı kolye görmek

Rüyada siyah taşlı kolye görmek

Rüyada siyah taşlı kolye görmek düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına ve sıkıntılı günlerin sona ereceğine, hayırlı ve iyi kişilerle karşılaşacağına, huzur ve şifa bulacağına, öz güven kazanacağına, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine, çok büyük zararlara uğrayacağına, bu zararlardan ötürü kendisini çok büyük bir boşlukta göreceğine yorulur.

Rüyada siyah taşlı kolye gördüyseniz:

  • Dikkatli adımlar atmanızda fayda var.

Rüyada siyah taşlı kolye takmak rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, güç ve kudret kazanacağına, uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, güzel işler yapacağına yorulur.

Rüyada siyah taşlı kolye görmek güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine, işlerinin yoluna gireceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına, endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine alamet eder.

Rüyada mavi taşlı kolye görmek tüm özlemini gidereceğine, Sevdiğinizin, güzel sözlerle sizi hoş tutacağına, kendini toparlayamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil taşlı altın kolye görmek haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, çok büyük bir işin başına getirilmeye, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine işarettir.

Rüyada tek taş kolye görmek huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine, kırgınlıkların geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı taşlı kolye görmek başarısının artacağına, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına işarettir.

Rüyada taştan kolye görmek maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına delalet eder.

Rüyada pembe taşlı kolye takmak kişinin uzun süredir beklediği huzurlu aile ortamına kavuşacağına, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, rüya sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, isteklerini yerine getireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments