Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah kolye takmak

Rüyada siyah kolye takmak

Rüyada siyah kolye takmak sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine, sorunların sürekli artacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, alacağınız kararlardan ilerde pişman olabileceğinize, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, başka bir şehirde yeni arkadaşlıklar kuracağına, evlendiklerinde eşleri tarafından çok sevileceklerine ve saygı göreceklerine, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, kendini motive ederek, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına delalettir.

Rüyada siyah kolye takmak gördüyseniz:

  • Stresi azaltmanın bir yolunu bulmalısınız.

Rüyada siyah kolye takmak kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah taşlı kolye takmak maddi açıdan dibe vurulacağına, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine ve devlet nazarında da hatırı sayılır işler yapacağına alamet eder.

Rüyada siyah inci kolye takmak iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, ekmeğinin ve gelirinin kesileceğine, rüyayı gören kişinin hanesine büyük bir bereket getireceğine inanılır.

Rüyada boncuk kolye takmak haneye bolluk ve bereket dolacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına inanılır.

Rüyada pembe taşlı kolye takmak çok hayırlı adımların atılacağına, onlar sayesinde kalkınacağına, kişinin gönül hoşluğu ile karşılaşacağına delalettir.

Rüyada başkasına kolye takmak alım ve harcama kolaylığının azalmayacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine delalettir.

Rüyada taşlı kolye takmak sorunlarının birken beş olacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, işlerin toparlanacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada zincir kolye takmak hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine, kazancın artacağına, yorulduğu ve kaybettikleriyle kalacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments