Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah inci kolye takmak

Rüyada siyah inci kolye takmak

Rüyada siyah inci kolye takmak uzun soluklu bir ilişkiye başlanacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, makbul olmayan işler yapacağına, hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, hayırlı bir haber alınacağına, kısmetinin açık olacağına ve şansının hayatı boyunca yaver gideceğine, şansının kendisinden yana olacağına ve kısmetlerinin hiç kesilmeyeceğine, aksiliklerin son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah inci kolye takmak gördüyseniz:

  • Aklınıza gelen fikirler sizi olağanüstü bir çaba göstermenize neden olabilir.

Rüyada siyah inci kolye takmak işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına, rüyayı gören kişinin kendi evinin içerlerinde muz olduğunu görmesi ise erkek çocuğa sahip olacağına, uzun zamandan beri devam eden maddi sorunlarının biteceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz inci kolye takmak kişinin elini attığı her işten alnının akı ve büyük zaferlerle çıkacağına, bazı büyük sorunlarla uğraşılacağına, şansının açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada boynuna inci kolye takmak çok büyük başarılar kazanacağına, yeni işlere gireceğine, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, kırgınlık yaşanacağına, mesleğinde saygınlık kazanacağına ve ideallerinin gerçekleşeceğine rivayet eder.

Rüyada inci kolye takmak büyük bir zenginliğe kavuşacağına, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına işaret eder.

Rüyada siyah inci kolye görmek can sıkıntısının geçeceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, kişinin içindeki gücü diri tutarak her türlü sorunun üstesinden geleceğine, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada siyah inci küpe takmak saygınlık göreceğine, bol kazanç ve rızık elde edeceğine, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah taşlı kolye takmak kısmetinin ve talihinin açılacağına, yapılan çalışmaların heba olacağına ve bir türlü başarı elde edilemeyeceğine, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah kolye takmak eş dost ya da akrabalardan biri ile ortaklık kurulacağına, başarılı bir kişi olunacağına, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments