Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taş kolye takmak

Rüyada taş kolye takmak

Rüyada taş kolye takmak ufkunun açılacağına, verilen desteklere rağmen bir türlü toparlanılamayacağına, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, bu sorunların eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, her geçen gün daha profesyonel olacağına, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, kazancının hayal edemeyeceği kadar artacağına, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına işarettir.

Rüyada taş kolye takmak gördüyseniz:

  • Evde yapmak istediğiniz değişikliklere zaman ayırmanız ya da özel meraklarınızla ilgilenmeniz sizi bir süre sonra uyuşukluktan kurtararak daha farklı şeylerle ilgilenmenize neden olabilirler.

Rüyada taşlı kolye takmak büyük kazançlar sağlanılacağına, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, takdir edilen kişi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada taş kolye takmak yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, derdin ve sıkıntının biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah taşlı kolye takmak yeni bir yola gireceğine, yaşayacağı güzel günlerin de çoğalacağına, nefsine yenileceğine tabir olunur.

Rüyada pembe taşlı kolye takmak fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, kırgınlık ve küskünlük yaşanacağına, hayırlı gelişmeler yaşanacağına inanılır.

Rüyada boncuklu kolye takmak canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına, rahat, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sedef kolye takmak sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, maddi anlamda güç kaybedeceğine, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada yakut kolye takmak kişinin çok istediği bir dileğinden vazgeçerek, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, kısa süre içinde çok üzüleceği bir olay yaşayacağına işarettir.

Rüyada siyah kolye takmak zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, şifa göreceğine, kırılan kalbin onarılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments