Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gümüş nişan yüzüğü takmak

Rüyada gümüş nişan yüzüğü takmak

Rüyada gümüş nişan yüzüğü takmak zarar edeceği bir çalışmaya girmek zorunda kalacağına, bir koyulan işten yüz kazanılacağına, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, bir sebeple zorluklara düşüleceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik içinde yaşanacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına, hayatının kolaylaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada gümüş nişan yüzüğü takmak gördüyseniz:

  • Karşılığında bir şey vaat etmeden bazı beklentileri olan kişilere olumlu cevap vermek istemeyebilirsiniz.

Rüyada gümüş nişan yüzüğü takmak koyu muhabbette kalacağına, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına, çok çalışıp başarılı olduğu iş hayatında bulunduğu makamdan daha yüksek yerlere geleceğine inanılır.

Rüyada gümüş nişan yüzüğü görmek büyük borçlar alınacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, uzun uzun dalıp gideceğine, nerede hata yaptığını sorgulayacağına işaret eder.

Rüyada gümüş nişan yüzük görmek dertlerinden kurtulacağına, kişinin kuyusunu kazan her gün yüz yüze baktığı kişilerin galip çıkacağına, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine alamet eder.

Rüyada gümüş yüzük takmak esenlik, rahatlık ve ferahlık bulacağına, büyük parasal sorunların ve tartışmaların ortadan kalkacağına, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına alamet eder.

Rüyada taşlı gümüş yüzük takmak işinde istediği başarıyı elde edeceğine, maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, yanlış anlaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada gümüş söz yüzüğü takmak kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, bir sebeple kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine delalet eder.

Rüyada altın ve gümüş yüzük takmak ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, karısı şile arasının çok iyi olacağına inanılır.

Rüyada parmağına gümüş yüzük takmak diplomalarının artacağına, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine ve bir daha uzak kalmamak için elden ne geliyorsa yapılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments