Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın ve gümüş yüzük takmak

Rüyada altın ve gümüş yüzük takmak

Rüyada altın ve gümüş yüzük takmak çok zor günler geçireceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, bu iş sayesinde çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, saygı göreceğine, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, güzel günler görüleceğine, kazancın günden güne artacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, kötü huylara sahip olan bir kadından uzaklaşmaya ve ayrılmaya, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına delalet etmektedir.

Rüyada altın ve gümüş yüzük takmak gördüyseniz:

  • Evde sorunlar yaşanabilir.

Rüyada altın ve gümüş yüzük takmak beklentilerin hızla gerçek olacağına, kafasındaki soru işaretlerinden, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, beklenmedik kapıların açılmasına alamet etmektedir.

Rüyada altın gümüş yüzük takmak sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine,  yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına işaret eder.

Rüyada siyah taşlı gümüş yüzük takmak kâbus gibi günlerin geleceğine, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına delalet eder.

Rüyada gümüş yüzük takmak zor zamanların geride kalacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gümüş alyans yüzük takmak evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına ama bu sorunun kısa süreli olacağına ve daha sonra işin düzgün bir şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada gümüş nişan yüzüğü takmak yaralayacağına ve küstüreceğine, eş ve çocuk sıcaklığını tadacağına, neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine alamet eder.

Rüyada gümüş yüzük bulmak ve takmak işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına, eşe dosta yardım edileceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına delalet eder.

Rüyada taşlı gümüş yüzük takmak başarılı olacağına, başarısının artacağına, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine, hayat içerisinde her zaman iyi insanlar ile karşılaşacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments