Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taşlı gümüş yüzük takmak

Rüyada taşlı gümüş yüzük takmak

Rüyada taşlı gümüş yüzük takmak sevindirici haberler alınacağına, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, büyük tartışmalar yaşanacağına, sorunların tek kalemde silineceğine, herkesin birbiriyle iyi anlaşacağına, daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine, arabuluculuk yapılacağına yorulur.

Rüyada taşlı gümüş yüzük takmak gördüyseniz:

  • Bir sonraki adımınızı planlamak için yalnız kalmaya ihtiyacınız var.

Rüyada siyah taşlı gümüş yüzük takmak bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, çevresindeki kişileri de araya sokarak destek olacağına işaret eder.

Rüyada taşlı gümüş yüzük takmak böylece canını sıkan olayların sonunu getireceğine, çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, çok büyük üzüntü duyacağı durumlar ile yüzleşmek zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada gümüş yüzük bulmak ve takmak böyle işlere kalkışacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine delalettir.

Rüyada gümüş alyans yüzük takmak atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına işaret etmektedir.

Rüyada parmağına gümüş yüzük takmak büyük üzüntüler yaşayabileceğine, kısmetin kapanacağına, verdiği sözleri yerine getirmek için uğraşacağına delalet etmektedir.

Rüyada gümüş söz yüzüğü takmak kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, rakiplerin alt edileceğine işaret eder.

Rüyada gümüş nişan yüzüğü takmak çok başarılı ve zengin birisi olacağına, helal rızka, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, kazancı ile ailesini çok rahat şekilde geçindirebileceği gibi çevresindeki pek çok kişiye de faydalı olacağına tabir olunur.

Rüyada altın ve gümüş yüzük takmak kalp kıracağına, gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments