Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah taşlı gümüş yüzük görmek

Rüyada siyah taşlı gümüş yüzük görmek

Rüyada siyah taşlı gümüş yüzük görmek insanların eskisinden daha çok dikkatlerini çekeceğine, bir sebeple sıkıntıya düşen rüya sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, sevdiklerine, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine, durumunun git gide kötüleşeceğine, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, kötülüklerden uzak olacağına, bir anda yüklü miktarda paraya kavuşacağına, yaptığı işlerde kazanacağı başarılar ve dürüst ve namuslu bir kişi olmasından ötürü insanlar tarafından sevileceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah taşlı gümüş yüzük gördüyseniz:

  • Ufkunuzu genişletmek, sınırlarınızı büyütmek istiyorsanız bir şeyler yapmalısınız.

Rüyada siyah taşlı gümüş yüzük görmek saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah taşlı gümüş yüzük takmak insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada gümüş mavi taşlı yüzük görmek alacağı övgüye, takdir görecek pek çok iş yapacağına, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına inanılır.

Rüyada gümüş tek taş yüzük görmek sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına, işlerin kara geçeceğine, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada taşlı gümüş yüzük takmak işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz taşlı gümüş yüzük görmek bir sebeple işlerinin gitgide daha da kötü bir hal alacağına, büyük kazançlar sağlayacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada gümüş taşlı yüzük görmek kişinin kötü günler geçireceğine, ticarete atılacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil taşlı gümüş yüzük görmek haksızlıkların ortadan kalkacağına, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments