Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gümüş yüzük bulmak ve takmak

Rüyada gümüş yüzük bulmak ve takmak

Rüyada gümüş yüzük bulmak ve takmak kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına, kişininsessiz, sakin, durgun, evden işe, işten eve bir hayat yaşayacağına, isyan edeceğine, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, sorunların bu sayede aşılacağına, rızkının bollaşacağına, elinin de bolluk göreceğine rivayet eder.

Rüyada gümüş yüzük bulmak ve takmak gördüyseniz:

  • İşe yarar çözümler bulmanın çözümün dışında da olumlu sonuçları olabilir.

Rüyada gümüş yüzük bulmak ve takmak kafasını toparlayacağına, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, sorunlarını bitireceğine işaret eder.

Rüyada gümüş yüzükler bulmak günahkar olacağı işlere gireceğine, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, ilim ve irfan sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada gümüş yüzük bulmak toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada taşlı gümüş yüzük takmak bulunmak istediği noktaya ulaşacağına, kendisini üzen insanları hayatından çıkartacağına ve yaşanan üzücü olaylardan ötürü ortaya çıkan endişenin sona ereceğine, ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine tabir olunur.

Rüyada gümüş yüzük takmak hayallerinin tek tek gerçekleşeceğine, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, hem hayatının kurtulacağına işaret eder.

Rüyada altın ve gümüş yüzük takmak para sahibi olacağına, başarı üstüne başarı kazanacağı işlere gireceğine, iş bitiriciliği sayesinde ticaret dünyasının önde gelen isimleri arasında yer alacağına yorulur.

Rüyada gümüş söz yüzüğü takmak özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, istenen çalışmaların gerçekleştirilemeyeceğine, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına tabir olunur.

Rüyada parmağa gümüş yüzük takmak üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yeni bir sayfa açmak için var olan hayatını tamamen değiştiren rüya sahibinin, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, sermayenin harcandığına değeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments