Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah sivilce görmek

Rüyada siyah sivilce görmek

Rüyada siyah sivilce görmek bir sebeple kendisine dikkat etmesi daha soğukkanlı davranması ve gelen bütün sorunların ve sıkıntının Allah’tan geldiğini düşünmesi gerektiğine ve bu sayede kendisini kısa bir zaman içinde toparlayacağına, iyi geçiminin de bozulacağına, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine, yardım isteyen herkese yardımcı olmaya çalışılacağına, daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, rakiplerini geride bırakacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konulacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, işini büyüteceğine işarettir.

Rüyada siyah sivilce gördüyseniz:

  • Başkaları tarafından yönlendirme içine girmemelisiniz.

Rüyada siyah sivilce görmek yeni mallara sahip olacağına, kendisini mutlu eden tüm detayları hayatına katacağına, kendisini sıkan ve yoran kişilerden ve durumlardan uzak duracağına işaret eder.

Rüyada siyah sivilce sıkmak mucize denilecek kadar önemli değişikliklerin yaşanmasına, iyi sonuçlanacağı düşünülen durumların tersine neticeleneceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına yorulur.

Rüyada yüzde büyük sivilce görmek ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, çok büyük sevinçler yaşayacağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sırtında sivilce çıktığını görmek kafasına göre birini bulacağına, işlere nazar değeceğine, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine alamet etmektedir.

Rüyada sivilcenin patlamasını görmek hakkında edilen dualar sayesinde işlerinin açılacağına, onunla ileride çok mutlu olacağı evlilik hayatı için hayırlı bir başlangıç yapıp, birlikteliğe başlayacağına, rüyayı gören kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine ve kafasında bazı soru işaretleri uyanacağına rivayet eder.

Rüyada koltuk altında sivilce görmek geçim derdine gireceğine, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, arkadaştan görülecek faydaya yorulmaktadır.

Rüyada dudağında sivilce görmek yaşadığı sıkıntılı günlerden ötürü kendisini işine veremeyen rüya sahibinin, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşını sivilceli görmek sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, hem de hayat standartlarının yükseleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments