Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dudağında sivilce görmek

Rüyada dudağında sivilce görmek

Rüyada dudağında sivilce görmek parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine, yaşadığı ve çektiği zahmetten ve çileden sıyrılmayı başaracağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, kendisini ailesine vereceğine, çok sıkıntılı bir hal alacağına, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, kendisine mutluluk ve başarı getirecek yenilik yapacağına, geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına delalet eder.

Rüyada dudağında sivilce gördüyseniz:

  • Yabancılar, yurtdışı bağlantılı ya da eğitmen konumundaki kişiler, uzmanlar v.b çalışma biçiminizle ilgili yorumlar yapabilirler.

Rüyada dudağında sivilce görmek ters giden olayların düzeleceğine, kısmetinin hep açık olacağına, hayal ettiği şeylere göstereceği azim sayesinde kısa sürede ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada dudakta sivilce görmek yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına, darlık içine düşeceğine ve zor günler yaşayacağına işarettir.

Rüyada çocuğunda sivilce görmek çok daha iyi bir hayata sahip olacağına, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, geçim derdine düşeceğine ve kötü şeyler yaşayacağına delalettir.

Rüyada siyah sivilce sıkmak sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, özel yaşamından dolayı yaşadığı olumsuzlukları çevresine yansıtmamak için, sıkıntılarını içine atarak, dik durmaya çalışacağına, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine ve çok daha iyi fırsatlar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada sivilceden kurt çıktığını görmek başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına, evi yoksa ev alacağına, bazı konser etkinliklerine katılacağına işaret etmektedir.

Rüyada alnında sivilce görmek sayılan ve sevilen kimse olacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına inanılır.

Rüyada kafada sivilce patlatmak isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada yüzünde sivilce sıkmak kazancının tükenmeyeceğine ve kalıcı olacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine ve kendisine ait fikirlerin başkası tarafından kullanılacağına, büyük başarılar ve ödüller ile dönülmesi durumunda ödülden pay verileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments