Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sivilcenin patlamasını görmek

Rüyada sivilcenin patlamasını görmek

Rüyada sivilcenin patlamasını görmek canın ve malının da her zaman güvende olacağına, maddi açıdan çıkmaza girdikleri ve sorunlu dönemler geçirdikleri sırada yardım eli uzatılacağına, maddi olarak zarar edileceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına, hayatının kolaylaşacağına, ticaretinin hızlanacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, kişinin elini attığı her işten alnının akı ve büyük zaferlerle çıkacağına, yapılan işin, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına inanılır.

Rüyada sivilcenin patlamasını gördüyseniz:

  • Evinizde rahatınızı arttırıcı değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada sırtında sivilce patlatmak mutlu ilişkiler kuracağına, gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük sivilce patlatmak mutsuz olacağına ve sorunlu günler geçireceğine, kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine delalettir.

Rüyada kocaman sivilce patlatmak işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, kırdığı kalp nedeniyle ah alacağına, işlerini yoluna koyarak ailece mutlu günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada sivilceyi patlatmak sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine işaret eder.

Rüyada birinin sivilcesini patlatmak atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, kazancının çoğalacağına, rahat edileceğine, aydınlığa çıkılacağına alamet eder.

Rüyada sivilcenin patlamasını görmek kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, kişinin yeryüzünde ne isteği varsa hepsinin teker teker gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada sivilcesini patlatmak yapılan bir evlilikten pişman olunacağına, onunla yeniden kavuşacağına, bir araya gelip, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada patlayan sivilce görmek ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, dertlerin ve sıkıntıların günden güne artacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments