Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koltuk altında sivilce görmek

Rüyada koltuk altında sivilce görmek

Rüyada koltuk altında sivilce görmek ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına, bir türlü kendine gelemeyeceğine, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına hem de hakkında konuştuğu kişiden özür dileyeceğine, her işinin çok büyük mutluluk ve huzur getireceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, kişinin rahat edeceğine ve daha kolay bir hayata kavuşacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına işarettir.

Rüyada koltuk altında sivilce gördüyseniz:

  • Yaratıcı fikirler, alışılmadık deneyimler ya da sıradışı yerlere yapılacak ziyaretler özel veya iş hayatınızda ilerleme sağlamanızı kolaylaştırabilir.

Rüyada koltuk altında sivilce görmek atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, borçların ödeneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada koltuk altında kıl almak üzüntülerinin sona ereceğine ve hayatının geri kalanında şansının ve bahtının açık olacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine, yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine delalettir.

Rüyada koltuk altında uzun kıl görmek maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, çeşitli iş denemeleri sonunda en uygun işe karar vereceğine, büyük sorunlar ve üzüntüler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada koltuk altındaki kılları almak kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine, bereketi ve zenginliği bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada koltuk altından kıl koparmak kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, herkesin takip ettiği ve çok sevdiği birisi olacağına, hayat içerisinde yepyeni bir sayfa açılacağına tabir olunur.

Rüyada koltuk altından bıçaklanmak kendisini kalıcı mutluluğa, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına, herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, ona mutluluk getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada koltuk altını temizlemek vefalı bir insan olacağına, yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine ve bu süreç içinde iletişimde sorun yaşanacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine işarettir.

Rüyada koltuk altındaki kılları görmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments