Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silgi aldığını görmek

Rüyada silgi aldığını görmek

Rüyada silgi aldığını görmek hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, bolluk ve berekete kavuşacağına, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına ve aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri istenen bir işe girileceğine, elindeki parasını yanlış yatırımlarda çarçur edeceğine, rüya sahibinin isteklerine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada silgi aldığını gördüyseniz:

  • Uzaklarda bulunan bir dostunuzdan haber alabilir veya ziyaretinize gelebilir.

Rüyada silgi aldığını görmek atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine ve yoğun bir duygu seline kapılacağına, verilen  sözlerin tutulacağına tabir olunur.

Rüyada kırtasiyeden silgi almak yanlış anlaşılmalara mahal veren yaşantısına çeki düzen vermemesi halinde mevcut işinden de olacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada turuncu silgi görmek sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, nazardan korunarak daha huzurlu hissedileceğine, hayırlı bir işe adım atılacağına, bu iş sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine yorulur.

Rüyada silgi yemek ticarette yapacağı yeni atılımlar sayesinde muvaffak olacağına, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, ev sahibi olacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine işaret eder.

Rüyada silgi aramak maddi anlamda güçleneceğine, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, neşesinin yerine geleceğine, rahatının, keyfinin, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada silgi satın almak elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine, bir sebeple kendi içine kapanacağına yorulmaktadır.

Rüyada silgi kaybetmek çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına ve bu sıkıntıların günden güne büyüyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada silgi toplamak yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine ve zorlukların aşılacağına, adeta dünyaya yeni bir pencereden bakmaya başlayacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments