Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silgiyle silmek

Rüyada silgiyle silmek

Rüyada silgiyle silmek bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, itibar göreceğine, rahata kavuşacağına, kazancın her geçen gün daha da artacağına, maddi olarak çok rahat olunacağına, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, ailesinin rızkını sağlayamaz hale geleceğine, istenmeyen olayların yaşanacağına, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada silgiyle silmek gördüyseniz:

  • Ani gelişmeler değişimi tetikliyor.

Rüyada silgiyle silmek yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, daha kötü günler yaşayacağına, çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına yorulur.

Rüyada silgi toplamak yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, kötü yönde hareket edeceğine, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, yoğun duygular yaşayacağına, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, hareketli ve hoş günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada silgi vermek işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada mavi silgi görmek kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, eğer rüya sahibi kendisini ve işini bir an önce toparlamazsa kısa zaman içinde iflas edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah silgi görmek bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, kendisini hedeflerine, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına, lüks içinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada silgi almak eskisi gibi keyifle istediğini yiyip, içebileceğine, kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine, dertlerinin artacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kalem silgisi görmek sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, üzerinde kafa yoracağına, bolluğun ve bereketin artacağına inanılır.

Rüyada silgi yemek daha sonra kendi imkânları ile gireceği bu sektörde çok güzel yerlere gelerek hayli tanınan bir kişi olacağına, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments