Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah sarık takmak

Rüyada siyah sarık takmak

Rüyada siyah sarık takmak eğlenceli ortamlara gireceğine, bir araya geleceğine ve eski günlerde olduğu gibi yan yana ve omuz omuza olacağına, ömrünün sonuna kadar tek bir iş yapacağına, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, görüşlerinde netlik olmadığı gibi, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, çok sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah sarık takmak gördüyseniz:

  • İnsanlar önemsenmedikleri veya önemsenmediklerini sandıkları zaman daha uzun süreli bir hafızaya sahip olabiliyor, hatırlamanızda fayda var.

Rüyada siyah sarık takmak mutlu olacağınıza, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına, kendisini çok yıpratacak bazı olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada sarık takmak dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine rüya sahibinin bu sayede arkasına kitleleri takacağına, eğitim hayat ile ilgili olarak bazı adımlar atılacağına işaret eder.

Rüyada beyaz sarık takmak bir sebeple neredeyse yıkılacağına, hayata küsecek duruma geleceğine, bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, sevdiği kişilerle birlikte atacağı adımlar sayesinde çok mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına ve yaptığı hataları kısa bir zaman içinde telafi edeceğine tabir olunur.

Rüyada imam sarığı takmak uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, işlerinin bollaşacağına, hem eğitim hayatında hem sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olacağına tabir olunur.

Rüyada siyah sarık sarmak kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, alınacak bir vefat haberi üzerine çok büyük üzüntü duyulacağına ve stresli bir ortama girileceğine, beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah sarık görmek ancak kişinin sorumluluklarının bir anda ve çok fazla artması yüzünden zor durumda kalacağına, hedeflerine ulaşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, sıkıntılarına ortak olacağına, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine alamet eder.

Rüyada cübbe ve sarık giymek güzel huylarını terk edeceğine, inancını bir kenara atacağına, aile hayatındaki muhabbetin artacağına,  hastalıkların iyileşeceğine, geleceğinin parlak ve güzel olacağına, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine inanılır.

Rüyada mevlanaunın sarığını görmek alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine, yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, işlerin günden güne artacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments