Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarık takmak

Rüyada sarık takmak

Rüyada sarık takmak aile işlerinin başına geçeceğine, ün yapmayı başaracağına, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına ve bu süreçte olumsuz düşüncelere, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine, düşmanlarının güçleneceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, duyduğu üzüntülerin son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada sarık takmak gördüyseniz:

  • Kendinizi daha iyi hissetmenize yardım edecek değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada sarık takmak hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, anlayışlı bir kısmet çıkacağına, hayallerinin ardına düşerek, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah sarık takmak uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, asosyal bir insan haline geleceğine, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine alamet etmektedir.

Rüyada imam sarığı takmak sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, bilincin artacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine yorulur.

Rüyada beyaz sarık takmak çok hayırlı kısmetler ile tanışacağına, şansının açılacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine, sonra kendi işini kuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada cübbeli sarıklı birini görmek hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, artık daha dikkatli davranacağına ve böylece daha rahat edeceğine, mesleği ile ilgili farklı kararlar alıp, uygulayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sarık cübbe giymek huzursuz bir ortama girilip, bu yüzden evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine, kendisinin bu duruma çok sinirlenip çok dertleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada sarıkla gezmek bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına, ancak tüm bu gelişmeler yaşanırken rüya sahibinin çok mutlu olacağı, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına, yaptığı işte sivrileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sakallı sarıklı dede görmek ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments