Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah sarık sarmak

Rüyada siyah sarık sarmak

Rüyada siyah sarık sarmak her açıdan kuvvet sahibi olunacağından, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine, bir takım kişisel problemlerin baş göstereceğine, neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına, sevdiği kişiden hayır ve karşılık bulacağına, kişinin şifa bulacağına, rahatının ve gelirinin artacağına, atılıma geçeceğine, herkesin önünde olacağına, dünya hayatından yana da razı geleceğine rivayet eder.

Rüyada siyah sarık sarmak gördüyseniz:

  • Kendi hamlelerinize kendiniz karar veriyorsunuz.

Rüyada siyah sarık sarmak yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, çaresiz insanların çaresi olacak işlere imza atacağına işarettir.

Rüyada başa sarık sarmak kara kara düşüneceğine, çok büyük üzüntü ve stres yaşayacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başına sarık sarmak daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sarık sarmak zamandan da kar edeceğine, zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, rahat bir döneme girileceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına, yalnız kalmak isteyeceğine inanılır.

Rüyada siyah sarık takmak yaptıkları şeylerden ötürü rüya sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına delalettir.

Rüyada siyah sarık görmek imkanlarının genişleyeceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve rüya sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine işarettir.

Rüyada siyah ip sarmak iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, rahat rahat yaşayacağına, para biriktirebileceğine, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine inanılır.

Rüyada siyah iplik sarmak ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, yakın bir zamanda işin başına geçileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments