Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cübbe ve sarık giymek

Rüyada cübbe ve sarık giymek

Rüyada cübbe ve sarık giymek ona mutluluk getireceğine, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştireceğine, aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına ve iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, hedeflerini tutturmayı başaracağına, destek istediği insanlardan hiçbir şekilde destek görmeyeceğine, kazancının artacağına,, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine delalettir.

Rüyada cübbe ve sarık giymek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler isteklerinizi yerine getirme veya bazı konularda size bilgi verme bakımından isteksiz olabilirler.

Rüyada cübbe sarık giymek karşılaşılan kötü bir durum yüzünden aksiliklerin daha da artacağına, eğlenceli mekânlara gideceğine, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, deneyim kazanacağına işarettir.

Rüyada cübbe ve sarık giymek hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, çocuklar gibi şen olacağına, bir sebeple bazı tartışmalar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sarık cübbe giymek çareyi başka yerlerde arayacağına, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve doğru düzgün insanlar ile arkadaşlık yaparak çok saygın bir kişi olacağına, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına rivayet eder.

Rüyada sarık cübbe görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, kişinin fena halde yanılacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine inanılır.

Rüyada sarık ve cübbe görmek kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, hayırlı günlerin geleceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine inanılır.

Rüyada cübbeli sarıklı görmek kolaylık elde edeceğine ve halinden memnun olacağına, uzun zaman önce bitirilmiş olan borçların tekrar alınacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına yorulur.

Rüyada cübbeli sarıklı birini görmek haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına,   yapılan hataların telafi edileceğine, evlatların hayırsız çıkacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahata ereceğine rivayet eder.

Rüyada sarıklı cübbeli adamlar görmek sağ salim yolculuğunu bitireceğine, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments