Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz sarık takmak

Rüyada beyaz sarık takmak

Rüyada beyaz sarık takmak kendini uzun uzun tenkit edeceğine, kendisini tanıyan insanlar ile işleri bozacağına, çok iyi bir duruma geleceğine, bol kazançlı günlere kavuşacağına, sıkıntılarından kurtulup hem ailesi içinde hem işyerinde çok güzel günler göreceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak güç ve kudret sahibi olacağına, yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına alamet eder.

Rüyada beyaz sarık takmak gördüyseniz:

  • Kaldırabileceğinizden fazla iş veya sorumluluk almış olmanız verimi düşürebilir ya da hatalara neden olabilir.

Rüyada beyaz sarık takmak sakin giden yaşamının sarsılacağına, hak yolundan ayrılacağına bu nedenle toplum içindeki güvenirliliğini ve saygınlığını kaybedeceğine, çok büyük zorluklar atlatacağına işaret eder.

Rüyada siyah sarık takmak güzel günler için çalışılacağına, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, insanlar arasında yüceleceğine tabir olunur.

Rüyada imam sarığı takmak uzun zamandan beri yaptığı işinde çok iyi yerlere geleceğine, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına ve zor geçen bir dönemin sonuna geleceğine, çok büyük bir acı duyacağına delalet etmektedir.

Rüyada sarık takmak keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, çok büyük maddi ve manevi sorunlar ile karşılaşacağına, iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına delalet eder.

Rüyada beyaz sarık görmek kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına ve çıkarılan dedikoduların ve söylenen yalanların sonunun getirileceğine, aklına koyduğu her işte muvaffak olacağına, başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına delalet eder.

Rüyada yeşil beyaz sarık görmek kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, spor yapmaya başlanılacağına, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz sarıklı adam görmek kırgınlıkların sona ereceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, bazı konularda başarısızlık ile karşılaşılacağına delalet eder.

Rüyada mavi sarık görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, rüya sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, sorunlarından kurtulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments