Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mevlanaunın sarığını görmek

Rüyada mevlanaunın sarığını görmek

Rüyada mevlanaunın sarığını görmek kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, hayırlı günlerin geleceğine, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, mesleğinde atılım yapacağına, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine, haksızlık ve nankörlük göreceğine, başarılarının katlanacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına işaret etmektedir.

Rüyada mevlanaunın sarığını gördüyseniz:

  • İnandığınız bir konuya her şeyinizle adapte olmalısınız.

Rüyada mevlanaunın sarığını görmek kazancını büyük miktarda arttıracağına, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, sıkıntı ve üzüntülerinden kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz sarıklı adam görmek ortalığın güllük gülistanlık olacağına, kötü halin son bulacağına, hakkında dedikodu çıkarılacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine yorulur.

Rüyada yeşil sarıklı insanlar görmek sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına, üzüleceğine ve kendisini suçlayacağına, aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil sarıklı dede görmek hayırlı çalışmalar ve atılacak doğru adımlar sayesinde çok kazanç elde edeceğine, onunla mücadele etmekten çekinmeyeceğine fakat rakibinin kendisinden güçlü olması nedeni ile zorlanacağına, alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada siyah sarık sarmak büyük ve başarılı kişiler ile tanışılacağına, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına ve gözyaşı dökeceğine yorulmaktadır.

Rüyada imam sarığı görmek işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve hayatına sakinliğin hâkim olacağına, her zaman haklının yanında olacağına, girilen işlerden büyük zarar edileceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz sarık görmek kişinin bolluğa ve bereket kavuşup, rahatlık içinde yaşayacağına, sevdiği kişilerden biri tarafından büyük bir ihanete uğrayacağına, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil sarık giymek eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments