Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah sarık görmek

Rüyada siyah sarık görmek

Rüyada siyah sarık görmek maddi yükümlülüklerin azalacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine, kötü yönde hareket edeceğine, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, büyük başarılar ve ödüller kazanılacağına, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına ve bu sayede kişinin keyfinin yerine geleceğine, ilerleyeceğine ve rahat geçim sağlayacağına, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına işaret eder.

Rüyada siyah sarık gördüyseniz:

  • İstediğiniz şeyleri yapabilecek konuma girmektesiniz.

Rüyada siyah sarık sarmak söylediklerinin çıkacağına ve hissettiklerinin de gerçekle örtüşeceğine, mutluluk bulacağına, işinden geri kalacağına, bu durumun tüm düzenini, planlarını, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine alamet eder.

Rüyada siyah sarık görmek iş hayatında daha önce hayal edemediği kadar iyi bir kariyere sahip olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına, kimsenin sözlerine kulak asmadan kendi bildikleriyle hareket edeceğine rivayet eder.

Rüyada siyah sarık takmak uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine, bunun da kendisi için hayırlı olacağına ve ona mutluluk getireceğine, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cübbe sarık görmek nefsini terbiye etmeyi bileceğine, bir sebeple dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına, bugüne kadar gözünün önünde olduğu halde görmediği ikiyüzlü insanların varlığını öğreneceğine rivayet eder.

Rüyada cübbe ve sarık giymek gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, çalışmaktan kurtulacağına ve biraz da kendisine zaman ayırma fırsatı elde edeceğine, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına ve adından başarıları ile söz ettireceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz sarıklı adam görmek kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, ticarette zarar edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sarık takmak kendisi için mal mülk alacağına, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok büyük yenilikler yapacağına ve her zaman çok daha akıllıca düşünüp kendisini geliştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil beyaz sarık görmek iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, akrabalarının, yakınlarının, arkadaşlarının ve dostlarının yardımıyla sıkıntılarından, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments