Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada imam sarığı takmak

Rüyada imam sarığı takmak

Rüyada imam sarığı takmak her anlamda feraha kavuşacağına, zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, olaylı günler geçireceğine, kalabalık bir aileye sahip olunacağına, manevi olarak çok rahat edileceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada imam sarığı takmak gördüyseniz:

  • Bir değişiklik mevcut durumunuzu farklı bir açıdan görmenizi sağlayabilir.

Rüyada imam sarığı takmak ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, güvenini sarsacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine işaret eder.

Rüyada imam sarığı görmek aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve uzun bir süre kimsenin kendine gelemeyeceğine, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz sarık takmak hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, bu sebepten ötürü eşler arasında bazı tatsızlıklar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada sarık takmak gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, dileklerine en kısa zamanda kavuşacağına, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine işarettir.

Rüyada siyah sarık takmak güzel sözler işiteceğine, yaşlılığında da rahat edeceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine alamet eder.

Rüyada sarık ve cübbe görmek birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine tabir olunur.

Rüyada siyah sarık görmek maddi gücünün artacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, bazı ortak işlere gireceğine ve bu ortaklıklar sayesinde çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, toplum içindeki yerin değerleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada cübbe sarık görmek çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine ve bütün imkânlarını kullanarak kendisinin durumla ve yaşanan olaylar ile herhangi bir bağlantısının olmadığını ispatlamaya çalışacağına, eğer kötü dönemdeyse de bu durumun bir süre daha süreklilik göstereceğine, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments