Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada annesinin saçını taramak

Rüyada annesinin saçını taramak

Rüyada annesinin saçını taramak problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine nadiren de iş kaynaklı sıkıntılar yaşayacağına, çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, işinin ehli durumuna geleceğine, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, sorunların günden güne artacağına, bol rızık ve para sahibi olacağına, yapmaya çalıştığı şeyler hatalı adımlar atacağına, daha sonra işi çok iyi bir şekilde öğrenip çok kolay ve kazançlı şekilde projeler üreteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada annesinin saçını taramak gördüyseniz:

  • Bazı kapılar kapanırken, yenilerini açmanın da zamanının geldiğini görebilirsiniz.

Rüyada ölmüş annenin saçını taramak karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına delalet eder.

Rüyada annenin saçını taramak çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, yakında işlerinin aksayacağına, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine ve hayallerine kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada annesinin saçını taramak başının ağrıyacağına, gelirinin eksileceğine, zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, işlerinin yolundan çıkacağına işarettir.

Rüyada erkeğin saçını taramak tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendi saçını taramak günlerinin rahatlık, konfor, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada saçı taramak kendisini çok iyi hissedeceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, dara düşeceğine ve keder sahibi olacağına, mutluluk dolu günler yaşanacağına yorulur.

Rüyada kırık tarakla saç taramak sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine alamet eder.

Rüyada saçlarını taramak anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, asla yüksünmeyeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments