Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin saçını taramak

Rüyada eşinin saçını taramak

Rüyada eşinin saçını taramak yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, isteklerinin ve arzularının da yerine geleceğine, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, kendisine olan güveninin azalacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine, yeni bir karar alma sürecine girileceğine ve kurulmuş olan bir ortaklık yüzünden üst üste darbeler alınacağına, yeniliğin kendisine iyi geleceğine ve şifa olacağına, rüya sahibinin isteklerine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine inanılır.

Rüyada eşinin saçını taramak gördüyseniz:

  • Sezgileriniz, kilitlenmiş konularda sizi doğru yöne yönlendirecek.

Rüyada eşinin saçını taramak uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına, sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine rivayet eder.

Rüyada uzun saç taradığını görmek Allah’ın izni ile içinde bulunduğu kötü durumlardan ve uğradığı zararlardan çok sıkıntı çekmeden yakın bir zaman içinde kurtulacağına, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine, çok büyük çalışmalar yapılacağına ve bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölünün saçını taramak emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, kendisine zarar verecek işlere girmeyeceğine, çok rahat bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada bir kızın saçlarını taramak çok büyük güven duyulan kişiden ihanet görüleceğine, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine işaret eder.

Rüyada siyah saç taramak hayattan bıkmasına neden olacağına, ağız tadının bozulmayacağına, uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendi saçlarını taramak elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, kendisine ait olmayan bir işte çalışırken istenmeyen bir duruma düşeceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının saçını taradığını görmek daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, kendisinden çıkarı olan ve maddi olarak kişiyi kullanmak isteyen biriyle tartışma yaşayacağına, ters giden bir durumla karşılaşılacağına delalettir.

Rüyada sevgilinin saçını taramak borçlanacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, huzurlu bir yaşama sahip olacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments