Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini saçını taramak

Rüyada birini saçını taramak

Rüyada birini saçını taramak bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, çok rahat ve huzurlu bir aile ortamı yaşandığına ve uzun bir hayat boyunca herhangi bir soru yaşanmadan birlikte mutlu olunacağına, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine ve yine içinde bulunduğu sıkıntıdan kurtulamayacağına, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına, kendisini kıskanan kişilerden birinin kötülük yapmak için attığı bir adımı kazançlı bir fırsata çevireceğine delalet eder.

Rüyada birini saçını taramak gördüyseniz:

  • İş birliklerinizin yavaş gelişmesini tercih etmeli, eşitlik ilkesine önem vermelisiniz.

Rüyada başkasının saçlarını taramak sergilediği başarılı işler sayesinde insanlardan takdir alacağına, yeni bir projenin başına geçirileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, onların yaralarına merhem olacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin saçlarını taramak mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına inanılır.

Rüyada saçlarının taramak manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, rahat nefes aldıracak bir işe girileceğine, beklentilerine ulaşacağına, zafer elde edeceğine inanılır.

Rüyada kardeşinin saçını taramak hayallerde değişiklikler olacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, her gün yeni bir bilgi edinmekle kalmayıp, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine alamet eder.

Rüyada bir kızın saçlarını taramak iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, çok büyük hayır duası alınacağına, beklentilerin boşa çıkmayacağına inanılır.

Rüyada ıslak saçı taramak işten eve bir hayat yaşayacağına, heveslerin söneceğine, işini layığı ile yerine getireceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına işarettir.

Rüyada uzun saç taradığını görmek kötü hastalıkların iyileşeceğine, rüyayı gören kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına, maddi darlık çekmeden ama çok da zengin olmadan bir hayat sürdürüleceğine, atılan her adımla sıkıntılardan biraz daha uzaklaşılacağına yorulur.

Rüyada kızının saçını taramak sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, işlerini yoluna sokacağına ancak daha sonra edilen yardıma rağmen düşmanlarla işbirliği içerisine gireceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments