Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saat bulup takmak

Rüyada saat bulup takmak

Rüyada saat bulup takmak zor durumların el birliği ile aşılacağına, hayatına daimi olan kazancın, başarının ve mutluluğun geleceğine, büyük paralara sahip olacağına, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine, gözden düşeceğine, ayıplanacağına, ahlaklı bir şekilde yetişmesini sağlayıp ileride evladının büyük bir insan olmasını sağlayacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına yorulur.

Rüyada saat bulup takmak gördüyseniz:

  • Diğerlerine direktif vermekten kaçınmanızda fayda var.

Rüyada saat bulup takmak rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, mesleğini severek ve kusursuz yaptığına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, kazancının eksilmeyeceğine, ticaretinin de bozulmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada küpe bulup takmak mutluluğunun artacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına işaret eder.

Rüyada altın yüzük bulup takmak sevinçli ve güzel haberler alınacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, ferah bir döneme girileceğine, karı koca olarak oturup sorunun ne olduğunu konuşacaklarına, bu sayede aralarındaki problemlerin çözüleceğine, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada taşlı yüzük bulup takmak gelir elde edeceğine, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine tabir olunur.

Rüyada bilezik bulup takmak yeni projelere atılacağına, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına ve hayatının bir anda değişeceğine, rızkın çoğalacağına inanılır.

Rüyada altın bulup takmak belirsiz günler yaşamayacağına ve önünü göremediği hiçbir riskli işe girmeyeceğine, sorunlu bir dönem geçirileceğine, geçim kaygısı duymayacağına yorulur.

Rüyada yüzük bulup takmak yapılan hataların telafi edileceğine, dikkat çekeceğine ve bu sayede iş dünyasında kısmetlerinin çoğalacağına, bir şirketler zincirine sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada altın bilezik bulup takmak kişinin çok kısmetsiz olduğu bir dönemin yaşanacağına, bolluk ve bereket dolu günler görüleceğine ve çok mutlu ve huzurlu olacağına, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments