Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah renkte dövme görmek

Rüyada siyah renkte dövme görmek

Rüyada siyah renkte dövme görmek ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, insanlara yardım edeceğine, kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, hayırlı işlere imza atacağına, hayat boyu kendisine yardım eden insanlar sayesinde hiçbir zorluk çekmeden yaşayacağına, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına, yeni şeyler deneneceğine, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve eğer hanesinde bir hasta varsa yakın bir zamanda vefat edeceğine yorulur.

Rüyada siyah renkte dövme gördüyseniz:

  • Olaylar netlik kazanınca sizinle aynı şeylerden zevk alan kişilerle bir araya gelebilirsiniz.

Rüyada siyah renkte dövme görmek tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına, başarısızlıklara düşeceğine, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada mavi renk dövme görmek iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, kişinin hayatına dair daha olumlu düşünceler geliştirip, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine, hayal kırıklığına uğratılacağına işaret eder.

Rüyada renkli dövme görmek içinizde bir yerlerde bazı şeylerin bittiğine, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, etrafındaki insanlara Allah rızası için çok büyük yardımlarda bulunacağına delalet eder.

Rüyada yeşil renk dövme görmek başarı kazanılacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, arka arkaya pek çok aksilik ve zorluk ile karşılaşacağına, umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada renkli dövme yaptırmak geçim derdi yaşamayacağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada siyah dövme yaptırmak şartlarının da zenginleşeceğine, rüya sahibinin pek çok zorlukla ve musibetle mücadele etmek zorunda kalacağına, hayatının güllük gülistanlık olacağına ve kişinin yüzünün artık güleceğine alamet eder.

Rüyada siyah dövme görmek saklı kalmış yeteneklerini keşfedeceğine, beklenen gelişmelerin olumlu şekilde sonlanacağına, eğlenceli ve güzel günlere kavuşacağına inanılır.

Rüyada beyaz ve siyah renk görmek maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına ancak daha sonra çok büyük bir azim ve sabır göstererek bu sorunlardan ve zahmetlerden kurtulacağına ve huzura ereceğine, ondan şifa göreceğine, güç alacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments