Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil renk dövme görmek

Rüyada yeşil renk dövme görmek

Rüyada yeşil renk dövme görmek kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına ve çok güzel bir hayat süreceğine, bazı tartışmaların ortasında kalacağına, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, önüne çıkan engellerden yılmayacağına, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, malının ve parasının da artacağına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil renk dövme gördüyseniz:

  • Gelişmeler sizin yeni bir açılım yapmanızı sağlayabilir.

Rüyada yeşil renk dövme görmek umutlarının bitmesine sebep olacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine ve uzun zaman sonra ilk kez kötü haber alınacağına tabir olunur.

Rüyada renkli dövme görmek ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına, herkesin sakinleşmesi için konuşarak ortamın huzura kavuşmasına yardımcı olunacağına, hatadan dolayı zarar edeceğine ancak daha sonra işlerini toparlayacağına delalet eder.

Rüyada siyah renkte dövme görmek ağız tadının ve moralin bozulacağına, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, umudunu yitirdiği konuların ilerleme ve iyileşme göstereceğine delalet eder.

Rüyada mavi renk dövme görmek iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, geçirilen zor günlerin unutulacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, malvarlığının artacağına yorulmaktadır.

Rüyada renkli dövme yaptırmak kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, işlerinin hep yolunda gideceğine ve verimli olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil dövme yaptırdığını görmek dinlenmek için zaman yaratılmazsa bir süre sonra vücudun iflas edeceğine, gireceği başka işlerde çok büyük kazanç sağlayacağına, kısmetlerinin bol olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil dövme görmek düşmanların barışacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına inanılır.

Rüyada yeşil dövme yaptırmak karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, işlerinin açılacağına, eşlerinin kapanacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments