Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada renkli dövme yaptırmak

Rüyada renkli dövme yaptırmak

Rüyada renkli dövme yaptırmak maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, daha güçlü hale geleceğine, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, rahat yüzü göreceğine, adeta havalara uçacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, ortaya koyacağı başarılar sayesinde kazancının sürekli artacağına, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada renkli dövme yaptırmak gördüyseniz:

  • İlişkilerinizi doğru yönetmeye çalışmalısınız.

Rüyada siyah renkte dövme görmek büyük bir çalışma ya da proje gerçekleştireceğine, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, ruhlarına mevlit okutacağına, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil renk dövme görmek maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, iş yerinde oluşan krizlerin kısa süre içinde pratik bir zekayla ve mantıksal açıdan değerlendirilerek çözüme kavuşturulacağına, onlar nedeni ile başının beladan kurtulmayacağına delalet eder.

Rüyada mavi renk dövme görmek kazancının hiçbir şekilde daha azalmayacağına, deyim yerindeyse elinin dönmez olacağına, belki özel hayatında sıkıntılar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada renkli dövme görmek huzurunu kaybedeceğine, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine alamet eder.

Rüyada renkli dövme yaptırmak huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüzde dövme görmek istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, iş hayatında yeni çalışmalar ve atılımlar yapılacağına, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına işaret etmektedir.

Rüyada dövme çorbası görmek hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine, kişinin bir çocuk gibi şen ve coşkulu günler geçireceğine, güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına yorulur.

Rüyada kolunda dövme görmek manevi olarak da yıpranacağına, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments