Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah dövme görmek

Rüyada siyah dövme görmek

Rüyada siyah dövme görmek işlerin günden güne daha da açılacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, sahip olacağı yaşanılır hayat sayesinde geçmişte çektiği tüm çileleri, yoklukları ve hastalıkları unutacağına, bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, huzurunun ve neşesinin bozulacağına, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, endişe edilen durumların eş, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada siyah dövme gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz işveren ya da amirinizle sürtüşmelerinizin olması olasıdır.

Rüyada siyah dövme görmek acı veren durumların vuku bulacağına, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine ve bir türlü orta yolu bulamayacağına, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah renkte dövme görmek yol göstereceğine, tecrübelerini aktaracağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah dövme yaptırmak hanesinde mutluluk ve sevginin hüküm süreceğine, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, başarıların başkaları tarafından da övgüyle karşılanacağına alamet eder.

Rüyada kartal dövmesi görmek dertlerin bitip huzura erileceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta zarar vermesi muhtemel olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinden dövme görmek ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına ve rahata erileceğine, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, bir şeyden zarar görmeye rivayet etmektedir.

Rüyada kartal dövmesi yaptırmak sohbetinin bozulacağına, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına, gergin olacağına alamet eder.

Rüyada yüzde dövme görmek kendisini düşünmenin dışında sevdikleri için de her zaman çaba harcayacağına, yaşamsal alanlarda her türlü güvenliğin sağlandığına, düşmanlardan uzak, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına, hayatın çok daha iyi noktalara geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kalıcı dövme görmek kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, hem yoklukla hem de sağlık sorunlarıyla mücadele etmek zorunda kalacağına, iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments