Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz ve siyah renk görmek

Rüyada beyaz ve siyah renk görmek

Rüyada beyaz ve siyah renk görmek bazı tartışmaların ortasında kalacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, kötü noktalara geleceğine, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, kişinin isteklerine nail olacağına, amaçlardan sapmaya, konfor içinde yaşayacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına işaret eder.

Rüyada beyaz ve siyah renk gördüyseniz:

  • İlerlemeye başlamadan önce ekibinizin onayından emin olmanız gerekiyor.

Rüyada beyaz ve siyah renk görmek her arzunun kişiyi mutlu edecek şekilde gerçek olacağına, kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine işarettir.

Rüyada siyah beyaz renk görmek rüyayı gören kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine, gelirinin artacağına, rızkının da genişleyeceğine, gerçekleşmeyen hayallerin kalpte ukde kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah beyaz renkli kedi görmek zenginlik ve bolluk içinde olacağına, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına ve güzel ve sevinçli günler görüleceğine, sonrasında pişmanlık duyarak tövbe edeceğine inanılır.

Rüyada siyah beyaz renkli yılan görmek sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine, çok mutlu olacağı günler geçireceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah beyaz renkler görmek sıkıntılı günler geçireceğine, borçlanılacağına, sorunlu bir dönem geçirileceğine, işlerin aksayacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah ve beyaz renk görmek eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına ve bu dönem içerisinde sık sık kavga edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah renkte dövme görmek bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, rahatın kaçacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine ve artık sadece kendisine uygun bir hayat yaşayacağına, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine delalettir.

Rüyada siyah renkli araba görmek rahat bir hayatı olacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, büyük başarılara imza atılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments