Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi renk dövme görmek

Rüyada mavi renk dövme görmek

Rüyada mavi renk dövme görmek kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, tüm planların zamanında neticeleneceğine, işle ilgili olarak yaptığı çalışmaların yeni iş kapıları açacağına işarettir.

Rüyada mavi renk dövme gördüyseniz:

  • Plan veya fikirlerinizi kısmi olarak paylaşmanızda fayda var.

Rüyada mavi renk dövme görmek gözünü para hırsı bürüyeceğine, rakiplerine karşı fark atacağına, maddi olarak üstünlük elde edeceğine, hayırlı ve kazançlı fırsatlar kazanılacağına tabir olunur.

Rüyada mavi dövme görmek kısmetinin ve şansının kapanacağına, evine haciz geleceğine, zamanını Allah yolunda hayır işleriyle geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada renkli dövme yaptırmak onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına, sıkıntıların kısa zamanda çözüme kavuşacağına, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil renk dövme görmek hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine, işlerini çok hayırlı bir şekilde yoluna sokacağına, büyük başarılara imza atılacağına delalet eder.

Rüyada siyah renkte dövme görmek ekmeğinin ve kazancının temiz kalacağına, elinde bulunan imkânları yardıma muhtaç olan insanlar için kullanacağına, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına yorulur.

Rüyada renkli dövme görmek uzun zamandan beri kapalı olan şansın açılacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine ve büyük mutluluklar yaşayacağına, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına yorulmaktadır.

Rüyada mavi renk badana yapmak yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, işlerin düzene gireceğine, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına işaret etmektedir.

Rüyada mavi renk ip görmek sevdikleri ile bir arada olacağına, sorunların teker teker çözüleceğine, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments