Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada renkli dövme görmek

Rüyada renkli dövme görmek

Rüyada renkli dövme görmek her şeyin durağan şekilde süreceğine, çok sağlıklı olunacağına, adını çok büyük ve başarılı kişilerin arasına yazdıracağına, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, hayırlı gelişmeler yaşanacağına, eline geçen gelirin de çoğalacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına yorulur.

Rüyada renkli dövme gördüyseniz:

  • Olan biten rutini bozan olaylara sinirlenmek veya hatalı yerleri onarmaya çalışmak yetmeyebilir.

Rüyada siyah renkte dövme görmek işinde profesyonel kimse olacağına, bu sayede hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine, çok büyük bir malvarlığına sahip olacağına, kazançlı işlere girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada renkli dövme görmek maddi anlamda zarar edeceğine, iş kaybı yaşayacağına, ailesinin gerekli tüm ihtiyaçlarını giderebilecek maddi ve manevi güce erişeceğine, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil renk dövme görmek kısa süre içinde yalnız kalınacağına, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına işaret etmektedir.

Rüyada renkli dövme yaptırmak bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sorunlardan kurtulmak ve uğranılan zararları telafi etmek için yakın zamanda bir seyahate çıkılacağına, iyi, hayırlı bir evlat olacağına, geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına işaret eder.

Rüyada mavi renk dövme görmek borçların biteceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, tabiri caizse yüzünün düşmesine neden olacağına alamet eder.

Rüyada sırta dövme yaptırmak çok sorunlu bir işin üstesinden bu sayede geleceğine, aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına, ilişkinizin evliliğe doğru gidececeğine tabir olunur.

Rüyada dövmesi olduğunu görmek insan ilişkilerinin daha iyi bir hal alacağına, Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine delalettir.

Rüyada geçici dövme yaptırmak karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına, rakiplerine karşı her zaman çok daha güçlü olacağına, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments