Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yavru papağan görmek

Rüyada yavru papağan görmek

Rüyada yavru papağan görmek kendine olan öz güvenini kaybedeceğine ve bir daha cesaret edip büyük adımlar atamayacağına, hayatına aydınlık ve güzel günlerin geleceğine, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, zor bir durumda kalacağına, güzel ve önemli işler yapacağına, emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, başarılarının hiçe sayılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok mutlu olacağına, hileli bir iş yapıp daha fazlasını elde edeceğim derken elindekini yitireceğine, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yavru papağan gördüyseniz:

  • Rahatsız edilmemek istiyorsunuz yani zihinsel yönden faal olamıyorsunuz.

Rüyada papağan ve yavrusunu görmek kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, sevdiği kişilerden aldığı destek sayesinde kendisini biraz toparlayacağına, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada papağan yavrusu görmek sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine, duyulan üzüntü ve yardıma ihtiyacı olan insanlara Allah’ın izni ile en iyi şekilde yardım edileceğine rivayet eder.

Rüyada yavru papağan görmek çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına, tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine ve aile hayatında çok güzel günler yaşanacağına, hidayete ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada papağan yavruları görmek yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine, kişinin hayata dair tüm nimetlere kavuşarak, hayallerini gerçekleştireceğine, attığı adımların boşa gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada papağan görmek güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, kişinin maddi zarara uğrayacağına, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada pembe papağan görmek kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, endişelerin ve korkuların geçeceğine, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine rivayet eder.

Rüyada mor papağan görmek geçim derdinin biteceğine, sorunlarının çözüleceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, gün sayacağına, kurulu bir düzene sahip olacağına alamet eder.

Rüyada papağan kaçtığını görmek bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, çok büyük çaba sarf edeceğine ve ancak o zaman bu çabanın emeğini alacağına, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments